Doorgaan naar hoofdcontent

EMA receives application for conditional marketing authorisation of COVID-19 Vaccine AstraZeneca, , 12/01/2021

 

 
 
EMA receives application for conditional marketing authorisation of COVID-19 Vaccine AstraZeneca, , 12/01/2021
EMA has received an application for conditional marketing authorisation (CMA) for a COVID-19 vaccine developed by AstraZeneca and Oxford University. The... 
 
André Rouvoet reageert in radioprogramma Spraakmakers op opmerkingen SPOT over warrige vaccinatiestrategie
Inmiddels is het ziekenhuispersoneel gevaccineerd en zijn de verpleeghuismedewerkers aan de beurt. Zij kunnen volgens de vereniging van thuis- en woonzorg SPOT nu niet altijd gevaccineerd worden. Dit komt volgens hen omdat de werknemers uit de gehandicaptenzorg en WMO-ondersteuners al afspraken hebben ingepland bij de GGD's. 
 
EMA: aanvraag binnen voor goedkeuring AstraZeneca-vaccin in EU
De Europese medicijnwaakhond EMA heeft een aanvraag binnen om het coronavaccin van AstraZeneca en Oxford ook toe te laten in de EU. Het middel wordt nu al gebruikt in het Verenigd Koninkrijk. 
 
Cao Hidha: gewijzigde vergoedingen en tarieven
Per 1 januari 2021 is een aantal cao-vergoedingen/tarieven voor de Hidha gewijzigd. Bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke kosten en de werkgeversbijdrage aan de ziektekostenverzekering. We hebben de actuele bedragen op een rij gezet. Het bericht Cao Hidha: gewijzigde vergoedingen en tarieven verscheen eerst op Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.