Doorgaan naar hoofdcontent

Eerste 90-plussers krijgen coronaprik

 

 
 
Eerste 90-plussers krijgen coronaprik
De vaccinatie van 90-plussers die nog zelfstandig wonen, begint dinsdag. In een sporthal in Apeldoorn krijgt de eerste oudere uit deze groep de eerste prik tegen het coronavirus. 
 
'Zorgmedewerker die beter mondmasker wil, moet er een krijgen'
Mensen die in de zorg werken zouden vaker betere mondmaskers moeten kunnen gebruiken om zichzelf te beschermen tegen het coronavirus. Overleg met de overheid daarover heeft te weinig opgeleverd, vinden de zorgvakbonden CNV, NU'91 en V&VN, en daarom eisen ze nu actie van de werkgevers. 
 
Digitale zorg thuis met de De Onco Monitor van OLVG
Het OLVG heeft De Onco Monitor gelanceerd. Daarmee kunnen patiƫnten die onder behandeling zijn met een chemo- of immunotherapie tijdens de kuurperiode op een laagdrempelige manier online, digitaal, contact opnemen met zorgverleners. Bijvoorbeeld waneer ze twijfelen over hun gezondheid of last hebben van bijwerkingen. Met De Onco Monitor kan het aantal onnodige bezoeken aan het ziekenhuis... 
 
Aanmelden kandidatuur Prix Galien Excellence COVID-19 Award
De jury van de Prix Galien reikt dit jaar (vooralsnog) eenmalig een aparte prijs uit voor COVID-19-producten, zoals vaccins, apps en diagnostica. Aanmeldingen voor deze speciale Prix Galien Excellence COVID-19 Award zijn mogelijk tot uiterlijk 28 februari.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.