Doorgaan naar hoofdcontent

Coronavaccinatie huisartspatiënten in instellingen van start

 

 
 
Coronavaccinatie huisartspatiënten in instellingen van start
Mevrouw Roos uit WelThuis woonzorgcentrum Buytenhaghe in Zoetermeer kreeg vanmorgen in aanwezigheid van minister Hugo de Jonge haar eerste Moderna-vaccinatie tegen het coronavirus van huisarts Aline Pikaar. Het bericht Coronavaccinatie huisartspatiënten in instellingen van start verscheen eerst op InEen. 
 
Helderheid over de meerkostenregeling covid-19 voor de wijkverpleging
25 januari 2021 - Zorgthuisnl vraagt namens haar achterban helderheid over de inrichting van de meerkostenregeling voor de aanbieders in de wijkverpleging. 
 
Betere textiel-identificatie met AI en RFID
Datamars introduceert nieuwe textiel-identificatie voor de industriële wasserijsector met de ontwikkeling van een technologie die gebruik maakt van RFID-systemen, in combinatie met kunstmatige intelligentie (AI). Radiofrequentie-identificatie (RFID) identificeert, volgt en traceert het textiel gedurende de hele levenscyclus, wat voordelen oplevert voor instellingen met eigen wasserijen. Om... 
 
Aantal opgenomen coronapatiënten opnieuw gestegen
Het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen is afgelopen etmaal iets gestegen. Ziekenhuizen behandelen momenteel 2380 mensen vanwege Covid-19, de ziekte die door het coronavirus wordt veroorzaakt. Dat zijn er 37 meer dan op zondag en 78 meer dan op zaterdag.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.