Doorgaan naar hoofdcontent

Animatie over corona en zwangerschap in Tigrinya

 

 
 
Animatie over corona en zwangerschap in Tigrinya
Stichting Centering Healthcare ontwikkelde samen met Anne Bedaux en Amy Welde Selase een animatievideo in het Tigrinya, voor Eritrese zwangeren... 
 
Grootschalige coronatest Lansingerland, elke inwoner uitgenodigd
Alle inwoners van de gemeente Lansingerland in Zuid-Holland krijgen een gerichte oproep om zich te laten testen op het coronavirus. Aanleiding is de uitbraak van de 'Britse variant' van het virus bij een school in Bergschenhoek in de gemeente. Het is de eerste keer in Nederland dat er gericht extra wordt getest in een gebied waar een grote uitbraak is. 
 
Moderna begonnen aan levering coronavaccins in EU
Het Amerikaanse bedrijf Moderna is maandag zoals verwacht begonnen aan de distributie van zijn coronavaccins in de Europese Unie (EU). Topman St├ęphane Bancel spreekt van "een belangrijke dag voor Europa en zijn inwoners in de strijd tegen Covid-19". Moderna heeft een vaccin ontwikkeld dat na twee injecties ziekte voorkomt bij 94 procent van de mensen die het toegediend krijgen. 
 
Kamerbrief over Kabinetsstandpunt Draaiboek "Triage op basis van niet-medische overwegingen voor IC-opname ten tijde van fase 3 in de COVID-19 pandemie"
Minister van Ark stuurt de Tweede Kamer Kabinetsstandpunt Draaiboek "Triage op basis van niet-medische overwegingen voor IC-opname ten tijde van fase 3 in de COVID-19 pandemie"


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.