Doorgaan naar hoofdcontent

Aantal opgenomen coronapatiënten stijgt heel licht

 

 
 
Aantal opgenomen coronapatiënten stijgt heel licht
Het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen is afgelopen etmaal heel licht gestegen. Ziekenhuizen behandelen momenteel 2.354 mensen vanwege Covid-19, de ziekte die door het coronavirus wordt veroorzaakt. Dat zijn er 14 meer dan op donderdag. In de afgelopen drie weken is het aantal patiënten in de ziekenhuizen met bijna 500 gedaald. 
 
Week 3: coronavaccinatie, Museumplein & avondklok
Iedere vrijdag kun je bij ons terecht voor een weekoverzicht waarin we kort terugblikken op de opvallendste, interessantste of meest nieuwswaardige nieuwsitems per werkdag. Nog steeds beheersen het coronavirus en de maatregelen tegen verdere verspreiding het dagelijkse nieuws. In dit weekoverzicht de belangrijkste gebeurtenissen en bekendmakingen rond de coronacrisis van deze week. 
 
Avondklok: gevolgen voor de mondzorg
Met ingang van zaterdag 23 januari geldt in Nederland een avondklok. Wat zijn de gevolgen voor de mondzorg? Avondklok vanaf 23 januari In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok tussen 21.00 uur en 4.30 uur. De avondklok geldt tot woensdag 10 februari 4.30 in de ochtend. Leveren spoedeisende zorg vormt uitzondering Tijdens […] Het bericht Avondklok: gevolgen voor de... 
 
Vaccinatie volop onderweg, nu thuiszorgmedewerkers nog


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.