Doorgaan naar hoofdcontent

WHO Releases COVID-19 App for Trusted and Timely Updates

 

 
 
WHO Releases COVID-19 App for Trusted and Timely Updates
The WHO has published a new mobile app to centralize the most trusted updates about COVID-19, and to guide individuals safely through the pandemic. The WHO COVID -19 app is available for both iOS and... 
 
'Je hebt voor een werkgever toch een stempel: kankerpatiënt'
Jeannette Meijer, teamleider Anesthesie in het Catharina Ziekenhuis, kreeg in 2017 de diagnose borstkanker. "Ik kwam er per toeval achter, ik had niks gevoeld. In totaal heb ik 12 chemobehandelingen, 21 bestralingen en drie operaties achter de rug. Tuurlijk was het schrikken, ik kon niet geloven dat dit mij overkwam. En met de diagnose kreeg ik ineens een stempel: kankerpatiënt." 
 
CoronaMelder werkt nu samen met andere Europese corona-apps
Vanaf vandaag werkt CoronaMelder samen met andere Europese corona-apps, waaronder de Corona-Warn-App uit Duitsland. Gebruikers van de CoronaMelder-app ontvangen nu ook meldingen als zij langere tijd dicht bij iemand zijn geweest die bijvoorbeeld de Corona-Warn-App heeft geïnstalleerd en later positief is getest in Duitsland. 
 
Saïda – van schoonmaakster tot islamitisch geestelijk verzorger
Een boek over het leven en het werk van een islamitische vrouw, geschreven door drie predikanten. Een vrouw - Saïda - die zich al jaren positief inzet voor mee begrip tussen arts en patiënten met een niet-westerse achtergrond en voor de interreligieuze dialoog tussen christenen en moslims.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.