Doorgaan naar hoofdcontent

ING: Opmars van thuis geleverde ziekenhuiszorg dreigt stil te vallen

 

 
 
ING: Opmars van thuis geleverde ziekenhuiszorg dreigt stil te vallen
De druk op overbelaste ziekenhuizen kan afnemen door zorg op afstand, iets wat juist in deze tijd van belang is. Maar ondanks de voordelen komt ziekenhuiszorg thuis maar moeizaam van de grond, stelt ING in het rapport 'My home is my hospital'. 
 
Vernieuwd Operatiekamer Complex ZGT Hengelo: optimale behandeling, sneller thuis
Een operatie is een ingrijpende gebeurtenis. Daarom willen we het onze patiƫnten - ondanks hun situatie - zo comfortabel mogelijk maken en hen niet langer in het ziekenhuis laten verblijven dan noodzakelijk. Daarom is het Operatiekamer Complex in Hengelo vernieuwd. 
 
Vivostat A/S, FSN-FSCA 2020-01, Vivostat Disposables - single use devices
The notice relates to all single use Vivostat products (not specific to any code or batch number). All sets are supplied sterile. 
 
Kabinet, NOC*NSF en KNVB in gesprek over sport
Vandaag heeft het kabinet met NOC*NSF en de KNVB gesproken over de gevolgen van het coronavirus voor de sportsector. Bij het gesprek waren de minister-president Mark Rutte, minister voor Medische Zorg en Sport Tamara van Ark, de voorzitter van NOC*NSF Anneke van Zanen-Nieberg en namens de directie van de KNVB Eric Gudde aanwezig. Het kabinet en de sportsector hebben tijdens het gesprek...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.