Doorgaan naar hoofdcontent

Wat de zorg kan leren van… Coolblue

 

 
 
Wat de zorg kan leren van… Coolblue
Mijn eerste kennismaking met Coolblue was in 2015. Ik moest dat weekend voor mijn werk in de ziekenhuisapotheek veel papierwerk inscannen. Ik had nog geen scanner, maar het werk moest maandag af zijn. Op zaterdagochtend was ik er achter welk type ik wilde hebben, een geavanceerd apparaat, dat helaas nergens in de buurt te koop was. Tot mijn positieve verrassing had Coolblue hem op voorraad en... 
 
Ben je een ouder van een kind met zorgbehoefte? Droom en doe mee met online sessie op 9 december over PGO apps!
Het bericht Ben je een ouder van een kind met zorgbehoefte? Droom en doe mee met online sessie op 9 december over PGO apps! verscheen eerst op Kind en Ziekenhuis. 
 
CWZ stijgt 35 plaatsen in BDO-Benchmark 
 
St. Anna hoogste score in ziekenhuisonderzoek Elsevier
In het jaarlijks Elsevier onderzoek naar de kwaliteit van de ziekenhuiszorg mag het St. Anna Ziekenhuis zich samen met 12 andere ziekenhuizen 'winnaar' noemen! We scoren 4 uit 4.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.