Doorgaan naar hoofdcontent

Wat de zorg kan leren van… Coolblue

 

 
 

Wat de zorg kan leren van… Coolblue
Mijn eerste kennismaking met Coolblue was in 2015. Ik moest dat weekend voor mijn werk in de ziekenhuisapotheek veel papierwerk inscannen. Ik had nog geen scanner, maar het werk moest maandag af zijn. Op zaterdagochtend was ik er achter welk type ik wilde hebben, een geavanceerd apparaat, dat helaas nergens in de buurt te koop was. Tot mijn positieve verrassing had Coolblue hem op voorraad en... 
 

Isala start testvluchten met drone voor medisch transport
Het Isala ziekenhuis gaat de komende maanden een drone inzetten voor het uitvoeren van medische spoedtransporten tussen de locaties van het ziekenhuis in Meppel en Zwolle. Vooralsnog betreft het een aantal testvluchten, maar het is voor Nederland wel de eerste keer dat een drone voor dit doel ingezet gaat worden. De testvluchten zijn onderdeel van het Medical Drone Sevice initiatief. Het bericht... 
 

Risico op leverschade bij fingolimod
Patiënten met multiple sclerose kunnen bij gebruik van fingolimod (Gilenya) ernstige leverschade oplopen. Artsen en apothekers moeten alert zijn op symptomen van leverschade bij ge...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.