Doorgaan naar hoofdcontent

Publicatie landelijk draaiboek migratie iWlz 2.1 naar iWlz 2.2

 

 
 
Publicatie landelijk draaiboek migratie iWlz 2.1 naar iWlz 2.2
6 november 2020 - Het landelijk draaiboek migratie voor iWlz 2.2 is nu beschikbaar. Hierin staan de landelijke tijdlijnen voor de migratie van iWlz 2.1 naar iWlz 2.2. Ook bevat het draaiboek informatie over de overgang van de huidige naar de nieuwe leveringsstatussen en classificaties. 
 
Santeon ziekenhuizen winnen VBHC Prize 2020
Met het verbeterprogramma Samen Beter heeft Santeon de internationale Value-Based Health Care Prize 2020 gewonnen. Binnen Santeon werken zeven topklinische ziekenhuizen, waaronder het Catharina Ziekenhuis, open met elkaar samen. Programmamanager Roald van Leeuwen ontving de prijs online via een persoonlijke videoboodschap van Michael Porter, één van de grondleggers van VBHC. Er waren dertien... 
 
Renovatie brengt Huize Westerlicht naar 21e eeuw 
 
Verwijzingen naar ziekenhuis op 73 procent van verwachte niveau
Het aantal verwijzingen dat huisartsen konden doen naar de ziekenhuiszorg lag vorige week op 73 procent van het verwachte niveau zonder corona. Dat is vergelijkbaar met de afgelopen weken. Daarmee is het totaal aantal gemiste verwijzingen naar ziekenhuizen en zelfstandige klinieken opgelopen tot 990 duizend. Dat blijkt uit nieuwe analyses van data van ZorgDomein door de Nederlandse Zorgautoriteit.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.