Doorgaan naar hoofdcontent

Overzicht zorgverzekeringen voor zorgprofessionals 2021

 

 
 
Overzicht zorgverzekeringen voor zorgprofessionals 2021
Het bericht Overzicht zorgverzekeringen voor zorgprofessionals 2021 verscheen eerst op Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband. 
 
Grote verschillen in samenwerking huisarts en wijkverpleging; kwetsbare ouderen krijgen niet overal goede zorg thuis
Huisartsen, hun praktijkondersteuners en de wijkverpleging moeten intensief samenwerken om goede zorg te bieden aan kwetsbare thuiswonende ouderen in hun werkgebied. En zij moeten de kwetsbare ouderen zelf en hun mantelzorgers zo veel mogelijk betrekken bij het overleg over hun zorg. 
 
Iets meer coronapatiënten opgenomen in ziekenhuizen
Nederlandse ziekenhuizen hebben het aantal coronapatiënten maandag iets zien toenemen. In totaal behandelen de ziekenhuizen nu 1721 coronapatiënten. Dat zijn er 21 meer dan zondag, meldt het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS). 
 
Corona-teststraat in Nijkerk geopend
De zevende corona-teststraat van GGD Gelderland-Midden is maandag geopend in Nijkerk. Burgemeester Gerard Renkema en wethouder Harke Dijksterhuis van de gemeente Nijkerk waren aanwezig bij de opening van de nieuwe teststraat in het Hart van Holland.    Door manager Maatschappelijke Zorg Ellen van Hees en medewerkers van de teststraat werden Renkema en Dijksterhuis meegenomen in hoe het...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.