Doorgaan naar hoofdcontent

Jörg Heuser - kindercardioloog-kinderarts Máxima MC

 

 
 
Jörg Heuser - kindercardioloog-kinderarts Máxima MC 
 
Tergooi en zorgverzekeraar ONVZ bundelen krachten bij aanbieden sneltesten
Tergooi en zorgverzekeraar ONVZ bundelen krachten bij aanbieden sneltesten Voor ONVZ staat het voorop dat in deze coronacrisis de reguliere gezondheidszorg en de coronazorg naast elkaar zo goed mogelijk doorgang kunnen vinden. Met Tergooi is ONVZ tot de afspraak gekomen […] Het bericht Tergooi en zorgverzekeraar ONVZ bundelen krachten bij aanbieden sneltesten verscheen eerst op Tergooi. 
 
Slimmer Zwanger erkend door het RIVM
Goed nieuws voor het online leefstijl- en coachingsprogramma Slimmer Zwanger van het Erasmus MC! Het is door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) erkend als bewezen effectief voor stellen die gezond zwanger willen worden of al zijn. 
 
Nieuwe service voor aansluiten bij identificatiemiddelen
De nieuwe routeringsvoorziening voor digitale toegang in de zorg, de Toegangsverleningservice (TVS), is in gebruik genomen. Dat meldt het VIPP-programma op zijn website. Via de TVS kan een zorginstelling of leverancier in één keer aansluiten bij meerdere identificatiemiddelen, in plaats van apart op al die middelen aan te moeten sluiten. Het bericht Nieuwe service voor aansluiten bij...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.