Doorgaan naar hoofdcontent

‘Ik kies er elke dag voor om géén zelfmoord te plegen’ – video van Saskia Bos

 

 
 

'Ik kies er elke dag voor om géén zelfmoord te plegen' – video van Saskia Bos
Saskia heeft een film gemaakt waarin ze haar verhaal vertelt aan de hand van een prachtige diavoorstelling met bergfoto's uit eigen archief. Het bericht 'Ik kies er elke dag voor om géén zelfmoord te plegen' – video van Saskia Bos verscheen eerst op PsychoseNet. 
 

Mijn auto – Chevrolet Nova
'Ideaal om lekker relaxed mee te cruisen op de rechterbaan' Het bericht Mijn auto – Chevrolet Nova verscheen eerst op Arts en Auto. 
 

Waar vind ik mijn lidnummer?
Om aan te melden voor de alv is uw lidnummer verplicht.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.