Doorgaan naar hoofdcontent

Hij is er weer! Het Benchmarkonderzoek Facilitaire Innovatie 2021

 

 
 
Hij is er weer! Het Benchmarkonderzoek Facilitaire Innovatie 2021
Eind 2019 gaf 80% van de facilitair managers aan actief bezig te zijn met innovatieve toepassingen. Maar hoe is dat nu? Kiezen we in deze uitdagende tijd voor bestaande oplossingen of gebruiken we juist steeds vaker innovaties op gebied van […] Het bericht Hij is er weer! Het Benchmarkonderzoek Facilitaire Innovatie 2021 verscheen eerst op Facilitair Management Gezondheidszorg. 
 
Instructievideo - Inloggen bij Mijn SKB 
 
Instructievideo - Hoe vul ik een vragenlijst in via Mijn SKB 
 
Instructievideo - Waar vind ik informatie over Mijn SKB


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.