Doorgaan naar hoofdcontent

"Het gaat steeds om de balans vinden" - VieCuri over corona bij L1 Avondgasten

 

 
 
"Het gaat steeds om de balans vinden" - VieCuri over corona bij L1 Avondgasten
Vorige week moesten we helaas patiënten overplaatsen naar andere ziekenhuizen om de reguliere zorg op peil te houden 
 
Farmacotherapeutisch Kompas ondersteunt zorg op maat beter
Artsen en verpleegkundigen die medicijnen voorschrijven, kunnen nu met het Farmacotherapeutisch Kompas (FK) nog beter hun keuze maken welk middel het beste is voor individuele patiënten. Aan het FK is namelijk informatie toegevoegd over de toepassing van geneesmiddelen bij 6 bijzondere groepen patiënten zoals ouderen, mensen met een leverfunctiestoornis en zwangere vrouwen. 
 
Zorginstituut Nederland lanceert Zorgcijfersdatabank
Actuele en betrouwbare cijfers over alle kosten voor de basisverzekering en de langdurige zorg zijn vanaf vandaag in te zien via de website Zorgcijfersdatabank.nl van Zorginstituut Nederland. Deze vernieuwde database maakt de kostenontwikkeling op macro- en microniveau inzichtelijk. De cijfers worden elk kwartaal geactualiseerd. 
 
Jeroen Pauw presenteert samen met Ajouad El-Miloudi Het Grootste Coronaspreekuur
Speciale interactieve talkshow over medicijnen en vaccins Vanavond vindt 'Het Grootste Coronaspreekuur – medicijnen & vaccins' plaats, een online talkshow waarin dé experts op het gebied van coronamedicijnen en -vaccins vragen van de kijker beantwoorden. Presentatie is in handen van Jeroen Pauw en Ajouad El-Miloudi. Te gast zijn o.a. Hugo de Jonge (VWS), Diederik Gommers (NIVC), Jaap van Dissel...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.