Doorgaan naar hoofdcontent

GGZ Friesland stelt patiëntenstop in voor VGZ-verzekerden

 

 
 
GGZ Friesland stelt patiëntenstop in voor VGZ-verzekerden
GGZ Friesland ziet zichzelf genoodzaakt om vanaf 1 november een patiëntenstop in te stellen voor patiënten die verzekerd zijn bij VGZ. Dit betekent dat GGZ Friesland de rest van het jaar in principe geen nieuwe patiënten aanneemt die verzekerd zijn bij VGZ en VGZ-labels IZA, UMC en Univé Zorg. 
 
Kort zorgnieuws: iPads in Purmerend; Samengezond; VIPP Babyconnect, en meer
Wekelijks ontvangt de redactie van ICT&health vele persberichten en nieuwsartikelen. Die zijn niet allemaal geschikt voor een volledig nieuwsbericht. Daarom zetten wij een aantal kleinere berichten bij elkaar in een wekelijks overzicht. De onderwerpen van de berichten in dit overzicht kunnen uiteenlopen, maar ze hebben allemaal betrekking op digitale ontwikkelingen in de... 
 
Video werving nieuwe sollicitanten CCU 
 
Snel aan de beurt in Spijkenisse Medisch Centrum
Wist u dat u bij Spijkenisse Medisch Centrum vaak snel geholpen kunt worden? Bij orthopedie en chirurgie kunt u bijvoorbeeld  al binnen 3 dagen terecht. De actuele wachttijden van onze poliklinieken vindt u op: www.spijkenissemc.nl/wachttijden. Het bericht Snel aan de beurt in Spijkenisse Medisch Centrum verscheen eerst op Spijkenisse Medisch Centrum.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.