Doorgaan naar hoofdcontent

De zorghelden werken enkel nog in de ziekenhuizen

 

 
 
De zorghelden werken enkel nog in de ziekenhuizen
Medewerkers in de ouderenzorg zijn cruciaal om Covid-19 te bestrijden. Ze moeten daar dan ook van de Vlaamse regering de gepaste waardering voor krijgen. Het bericht De zorghelden werken enkel nog in de ziekenhuizen verscheen eerst op zorgwijzermagazine.be. 
 
Een schuilplaats van slimme surveillancetechnologie
De gemeente Amsterdam wil experimenteren met nieuwe technologie├źn op de ArenA Boulevard, zoals camera's met gelaatsherkenning. Voorbijgangers wijzen op het belang van veiligheid en privacy: twee begrippen die op het eerste gezicht tegenover elkaar lijken te staan. 
 
[email protected] waardevol bij aanpak schoolverzuim
Als ondersteuning voor [email protected], een methode voor de integrale aanpak van ongeoorloofd schoolverzuim, hebben de GGD Flevoland en het Amsterdam UMC vorig jaar een app ontwikkeld. Aan de ontwikkeling van de [email protected] werd ook meegewerkt door scholieren van middelbare scholen in Flevoland, professionals van GGD, JGZ, scholen, gemeenten en jeugdhulp in die regio's. Tussen september van 2019 en maart 2020... 
 
Datex-Ohmeda, Inc., FSN-FMI 34109, Flow sensors
GE Healthcare heeft intern vastgesteld dat flowsensoren die in augustus 2020 zijn gefabriceerd, beschadigde slangen kunnen hebben met kleine gaatjes of sneetjes.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.