Doorgaan naar hoofdcontent

Tergooi Studio over borstkanker terugkijken

 

 
 
Tergooi Studio over borstkanker terugkijken
In deze uitzending van Tergooi Studio vertellen oncologisch chirurg Alwine Hellingman, radioloog Esteban van Keulen, internist-oncoloog Sylvia Luykx en plastisch chirurg Saskia Fuchs alles over borstkankerzorg in het Mammacentrum van Tergooi.  Het bericht Tergooi Studio over borstkanker terugkijken verscheen eerst op Tergooi. 
 
Overname Eurocept Homecare en Da Vinci Kliniek door Mediq
Mediq heeft vandaag haar voornemen bekendgemaakt om Eurocept Homecare en Da Vinci Kliniek over te nemen. Daarmee wil Mediq haar dienstverlening in de Benelux verder uitbreiden. Beide overnamekandidaten zijn onderdeel van Eurocept Groep. In afwachting van goedkeuring van de overname door de bevoegde instanties verwacht men dat de overname in de komende maanden kan worden afgerond. De financiƫle... 
 
'De overheid moet klimaatgevaren net zo hoog agenderen als corona'
Sinds corona zijn intrede deed zijn zaken als geen handen meer schudden, vaker je handen wassen en afstand tot anderen houden gemeengoed geworden. Hoe komt het dat we ons gedrag tijdens een crisis zo snel aan kunnen passen, en voor het klimaat niet? 
 
Promotie Ellen van der Gaag
Kinderarts Ellen van der Gaag promoveerde gisteren aan de Universiteit Twente op haar proefschrift "Health promoting effects of nutrition in children".


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.