Doorgaan naar hoofdcontent

Professionals, denk mee over de nieuwe Kennisplaats Werk en Inkomen

 

 
 
Professionals, denk mee over de nieuwe Kennisplaats Werk en Inkomen
In het kader van Vakkundig aan het Werk 2, investeren we in de mogelijke komst van een nieuwe Kennisplaats Werk en Inkomen. Maar is het eigenlijk wel nodig en zo ja, hoe moet de kennisplaats eruitzien? We hebben Regioplan gevraagd om hier onderzoek naar te doen. Professionals geven de doorslag, dus denk mee! 
 
Loket coronabonus open, werkgevers willen niet selecteren
Vanaf vandaag kunnen zorgorganisaties de coronabonus van 1000 euro aanvragen voor hun personeel. Veel ziekenhuizen gaan de bonus aanvragen voor √°lle medewerkers onder een bepaald salaris. 
 
360 miljoen voor verbetering ventilatie in scholen
Zo'n 11 procent van de onderzochte schoolgebouwen voldoet niet aan de wettelijke ventilatienormen, maar veel scholen zijn nog bezig de situatie op hun locatie te onderzoeken. Dat blijkt uit de inventarisatie door het Landelijke Co√∂rdinatieteam Ventilatie op Scholen, die minister Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs) vandaag naar de Tweede Kamer heeft gestuurd. Het kabinet stelt 360 miljoen euro... 
 
Helft artsen bang om coronavirus mee naar huis te nemen
Het bericht Helft artsen bang om coronavirus mee naar huis te nemen verscheen eerst op Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.