Doorgaan naar hoofdcontent

Landelijk Consortium Hulpmiddelen stuurt op genoeg voorraad medische hulpmiddelen

 

 
 

Landelijk Consortium Hulpmiddelen stuurt op genoeg voorraad medische hulpmiddelen
In acht dagen van startup naar een volwaardig internationaal opererend bedrijf, dat was de ontwikkeling die het Landelijk Consortium Hulpmiddelen (LCH) afgelopen maart doormaakte. Alex van der Putten werd verantwoordelijk voor Logistiek & Distributie van het LCH. "Ik had nooit verwacht dat dit zo groot zou worden." Inmiddels is er ook voor een tweede coronagolf genoeg ... Het bericht... 
 

V&VN vraagt in de Tweede Kamer aandacht voor de wijkverpleging
V&VN-voorzitter Gerton Heyne sprak gisteren tijdens een hoorzitting over de langdurige zorg tot de commissie VWS van de Tweede Kamer. De Tweede Kamer wil weten hoe het staat met het coronavirus. Naast V&VN waren ook andere branche- en beroepsverenigingen uitgenodigd voor de hoorzitting. 
 

Gezamenlijk advies V&VN en vakbonden over gebruik mondneusmasker
Gebruik als verzorgende, verpleegkundige, begeleider, helpende of hulp bij het huishouden in principe een mondneusmasker. Wijk daarvan af als je dat professioneel nodig en verantwoord vindt. Dat is de kern van het advies dat V&VN gezamenlijk met de bonden CNV, FNV, NU91 en FBZ naar buiten brengt. Dit advies wordt ondersteund door Actiz en ZorgthuisNL.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.