Doorgaan naar hoofdcontent

Koppeling Luscii en BeterDichtbij als eerste ingezet door Wilhelmina Ziekenhuis Assen

 

 
 
Koppeling Luscii en BeterDichtbij als eerste ingezet door Wilhelmina Ziekenhuis Assen
Het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) heeft een innovatieve stap gezet in de zorg aan patiënten thuis. Door de digitale communicatiedienst BeterDichtbij en de thuismeetoplossing Luscii, geïntegreerd in te zetten, bespaart het zorgverleners tijd en muisklikken en verbetert de kwaliteit van zorg. 
 
'Eigenlijk lopen we al sinds maart een marathon'
Een steeds grotere en zwaardere zorgvraag én een snel stijgende uitval van collega's. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om de roosters rond te krijgen. Net als in de ziekenhuizen wordt de zorg snel afgeschaald. Dit zijn de signalen die V&VN binnenkrijgt van verpleegkundigen en verzorgenden uit heel Nederland die werkzaam zijn in de wijkverpleging. 
 
Kopkrakers test app
Ben je professional in Werk en Inkomen? Verbeter samen met ons de app Kopkrakers; een hulpmiddel om wetenschappelijke kennis te benutten in de dagelijkse praktijk. Kopkrakers zet je voor een dilemma: 'Welke werkwijze zou jij kiezen bij deze klant?'. TNO en Muzus ontwikkelen de app i.s.m. het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, SAM, Divosa, SBCM/Cedris en het UWV. Doe mee en test vóór... 
 
Solutions for tomorrow AB, FSN-566, !M1 mobile x-ray
Deze brief is om u te informeren over een potentieel gevaar voor patiënten of gebruikers en een controle van de buiskopfixatie om dit probleem aan te pakken.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.