Doorgaan naar hoofdcontent

‘Ik ben blij dat ik het nu langzaam begin te vergeten’

 

 
 
'Ik ben blij dat ik het nu langzaam begin te vergeten'
Geboren Française Corine Barbeau werd eruit gepikt bij het bevolkingsonderzoek. "Ik was het alweer bijna vergeten toen ik gebeld werd door een onbekend nummer. Mijn huisarts. Zij vertelde dat ze iets gezien hadden op de foto en dat ik snel naar het ziekenhuis moest voor verder onderzoek. In de brief van het bevolkingsonderzoek stond een afbeelding van een borst met daarin een kwaadaardig bolletje... 
 
Kabinet: zie per ongeluk aangenomen motie als kans!
Gisteren werd bekend dat een meerderheid van de Kamerleden voor een motie van Geert Wilders heeft gestemd om zorgverleners structureel beter te belonen. Een Kamerlid van de ChristenUnie stemde per ongeluk voor de motie, zo laat de partij weten. Tot een vierde keer toe stemde het kabinet voor de zomer tegen de motie om een … Het bericht Kabinet: zie per ongeluk aangenomen motie als kans!... 
 
Welkom bij Adrz 
 
#nietzonderjullie vacature verpleegkundigen


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.