Doorgaan naar hoofdcontent

Duidelijkheid over mondkapjes in het onderwijs

 

 
 

Duidelijkheid over mondkapjes in het onderwijs
Ministers Van Engelshoven en Slob (beiden van OCW) hebben vandaag overlegd met de onderwijssector over het gebruik van mondkapjes in het onderwijs. Met de onderwijsorganisaties (VO-Raad, PO-Raad, LAKS, Lecso, FvoV, SPV, Sectorraad Praktijkonderwijs, MBO-raad, VH, VSNU, JOB, ISO, LSVb) hebben zij het volgende afgesproken: 
 

Hoe een vergeten domeinnaam leidde tot een datalek
Een naamswijziging van een zorgorganisatie of fusie gaat vaak gepaard met een nieuwe website en bijbehorende URL. De nieuwe domeinnaam is geregistreerd, er komt verkeer op binnen en mensen weten je online te vinden. Maar wat doe je met die oude URL? Het afsluiten van de domeinnaam is een voetnoot bij een fusie maar kan ernstige gevolgen hebben als dit niet goed wordt afgehandeld. Dat blijkt uit... 
 

Veiligheid voorop: 'ja, tenzij' uitgangspunt bij gebruik mondmaskers
Veiligheid moet altijd voorop staan, juist in de zorg. Dat is in het belang van verpleegkundigen en verzorgenden, én van onze patiënten. Daarom is ons uitgangspunt: we maken altijd (preventief) gebruik van mondmaskers. Tenzij wij zelf op basis van onze eigen professionele afweging besluiten daarvan af te wijken.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.