Doorgaan naar hoofdcontent

Catharina Ziekenhuis schaalt klein deel reguliere zorg af

 

 
 
Catharina Ziekenhuis schaalt klein deel reguliere zorg af
Door de toestroom van COVID-19 patiënten is het Catharina Ziekenhuis genoodzaakt om komende week een klein gedeelte van de reguliere zorg af te schalen. Dit betekent dat een aantal geplande operaties wordt afgezegd als dat medisch verantwoord is. Patiënten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Het ziekenhuis begrijpt dat het uitstellen van de operatie heel vervelend is en vraagt om begrip. 
 
Internist Pieter Willem Kamphuisen over trombose
De Gezondgids van de Consumentenbond schreef een uitgebreid dossier over trombose en interviewde hiervoor internist en hoogleraar vasculaire geneeskunde Pieter Willem Kamphuisen uit Tergooi. Het bericht Internist Pieter Willem Kamphuisen over trombose verscheen eerst op Tergooi. 
 
Jonge mantelzorgers: 'Soms bestaat steun simpelweg uit een gesprekje'
/Nieuws/2020/oktober/'Soms-bestaat-steun-simpelweg-uit-een-gesprekje' 
 
Zwolse gynaecoloog verwekte donorkinderen met eigen sperma
De inmiddels overleden Zwolse gynaecoloog Jan Wildschut van het toenmalige Sophia ziekenhuis Zwolle (dat nu Isala heet) heeft tussen in 1981 en 1993 voor zeker zeventien kinderen zijn eigen sperma gebruikt voor inseminaties zonder dat de wensouders dat wisten. De arts hield zich in de jaren tachtig tot en met 1993 bezig met KID (Kunstmatige Inseminatie Donorsperma) in het ziekenhuis, schrijft de...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.