Doorgaan naar hoofdcontent

Bezoekregeling woonlocaties

 

 
 
Bezoekregeling woonlocaties
De bezoekregeling voor verpleeghuizen wordt onder voorwaarden versoepeld. Wij zijn blij dat de meeste van onze woonlocaties voorzichtig weer bezoek kunnen toestaan. Per locatie wordt gekeken of het veilig is bezoek toe te laten. Vanzelfsprekend mogen er geen coronabesmettingen zijn. 
 
Proeftuinen gestart voor verbetering therapietrouw in de dagelijkse praktijk
Binnen het programma Goed Gebruik Geneesmiddelen zijn vier onderzoeksprojecten gehonoreerd in de vorm van proeftuinen (regionale, multidisciplinaire samenwerkingsverbanden van zorgverleners). De proeftuinen richten zich op het verbeteren van therapietrouw bij thuiswonende patiënten. 
 
Nieuwe ICD met Bluetooth voor monitoring op afstand
Onlangs had de afdeling Cardiologie van het Maasstad Ziekenhuis een Nederlandse primeur. Daar werd voor het eerste de nieuwste Abbott CRT-D bij een patiënt geïmplanteerd. Deze zogenoemde implanteerbare cardioverter defibrillator (ICD) heeft een derde draad die ook ingezet kan worden voor het behandelen van hartfalen. Daarnaast is deze CRT-D voorzien van Bluetooth technologie waarmee gegevens... 
 
Marc Bindels nieuw lid raad van toezicht Rivas Zorggroep
Marc Bindels wordt met ingang van 1 november 2020 lid van de raad van toezicht van Rivas Zorggroep. Hij wordt tevens voorzitter van de audit commissie.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.