Doorgaan naar hoofdcontent

Babymeeuw

 

 
 
Babymeeuw
Nieuwe column Swanny Kremer: Babymeeuw "'s Avonds sta ik zelf de babymeeuw te voeren. Het doet toch wat met me, zo'n ineengedoken kwetsbaar dier. En ineens gaan mijn gedachten een andere kant op." Het bericht Babymeeuw verscheen eerst op Zorgethiek.nu. 
 
Last onder dwangsom voor Stichting Stepwork GGZ
De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft Stichting Stepwork GGZ een last onder dwangsom opgelegd. Deze stichting uit Assen biedt ggz-behandeling aan ongeveer 600 cliƫnten. De kwaliteit van de zorg schiet tekort op het gebied van medicatieveiligheid. 
 
Landelijk onderzoek naar hersenschade door coronavirus van start
Hersenstichting haalt ruim 325.000 euro op middels crowdfunding en kan onderzoek financieren  De Hersenstichting gaat het landelijke onderzoek naar hersenschade door het coronavirus financieren. In het onderzoek worden patiĆ«nten uit de eerste coronagolf voor langere periode gevolgd en onderzocht op mogelijke hersenschade. De resultaten uit het onderzoek worden ingezet om de juiste behandelingen... 
 
Nieuwe looproute locatie Oost: volg de pijlen
Vanwege COVID-19 en de herinrichting van de entree op OLVG locatie Oost, geldt hier vanaf maandag 12 oktober een nieuwe looproute. De looproute is aangegeven met pijlen op de grond die aangeven in welke richting u mag lopen. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat iedereen veilig door het ziekenhuis kan blijven bewegen.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.