Doorgaan naar hoofdcontent

Adviespanel Innovatieve Behandelingen COVID19

 

 
 
Adviespanel Innovatieve Behandelingen COVID19
Acht wetenschappers adviseren het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over beloftevolle nieuwe  coronabehandelingen. Samen vormen zij het Adviespanel Innovatieve Behandelingen COVID-19. Voorzitter van dit onafhankelijke adviespanel is professor Frits Rosendaal. Hij is verbonden aan de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra en het Leids Universitair Medisch Centrum). 
 
Onderhandelingen nieuwe cao-Kraamzorg 3 november van start
Vakbonden en BO Geboortezorg gaan onderhandelen over een nieuwe cao-Kraamzorg. 3 november is de eerst geplande datum van gesprekken die moeten leiden tot een onderhandelingsresultaat. Als er overeenstemming wordt bereikt, dan leggen wij de uitkomst natuurlijk ook voor aan de Kraamzorgleden van CNV Zorg & Welzijn. Vragen en opmerkingen over de cao-onderhandelingen kunnen worden gemaild … Het... 
 
Einde aanwijzingen en last onder dwangsom voor huisartsenpraktijk Eindhoven
De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft de aanwijzingen en de last onder dwangsom voor Gezondheidscentrum De Oude Toren in Eindhoven beƫindigd. Het centrum is gestopt met het verlenen van zorg en de patiƫnten hebben een andere huisarts. 
 
Veiligheidsmaatregelen LangeLand Ziekenhuis


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.