Doorgaan naar hoofdcontent

Veilig en comfortabel wachten in herfst en winter

 

 
 
Veilig en comfortabel wachten in herfst en winter
Op het buitenterrein van het Elkerliek in Helmond worden momenteel tenten geplaatst waarin je op herfstachtige dagen comfortabel kunnen wachten. 
 
Veel mensen met legionella in ziekenhuizen
Het aantal mensen dat met een legionellabesmetting in een ziekenhuis is opgenomen, is de afgelopen maanden sterk gestegen. In juli werden negentien mensen opgenomen op de intensive care, waarvan er vier overleden. 
 
Boete voor zorgverzekeraars IZA, UMC, Univé Zorg en VGZ vanwege onvoldoende transparantie in zorginkoopproces
De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) legt zorgverzekeraar VGZ en drie andere zorgverzekeraars boetes op van in totaal 100.000 euro, omdat ze wijzigingen in het inkoopbeleid en in de procedure van zorginkoop niet volgens de regels bekend hebben gemaakt. Hiermee is artikel 7 van de Regeling transparantie zorginkoopproces Zvw overtreden. Al eerder hebben wij VGZ gewezen op het belang van tijdige en... 
 
Biogen doet fossiele brandstoffen in de ban
Biogen gebruikt vanaf 2040 geen fossiele brandstoffen meer. Ook worden alle werknemers gestimuleerd thuis over te stappen op alternatieve energiebronnen. Biogen was al in 2014 klimaatneutraal, maar vindt het de hoogste tijd om de lat nog hoger te leggen.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.