Doorgaan naar hoofdcontent

Samenwerking UMCG voor snellere productie 3D-implantaten

 

 
 

Samenwerking UMCG voor snellere productie 3D-implantaten
Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is er in geslaagd het proces voor 3D-geprinte, gepersonaliseerde implantaten flink te verkorten. Daarvoor is het UMCG samen met de Rijksuniversiteit Groningen en een aantal bedrijven in de regio het samenwerkingsverband Noord-Nederland gestart. Het bericht Samenwerking UMCG voor snellere productie 3D-implantaten verscheen eerst op ICT&health. 
 

Humeca P13.3.F01.052 - MEEK Micrograft gauze and cork plate
We have identified a slight variation in the thickness of the cork plates included with our MEEK gauzes in production LOT 20030 and 20035. The corkplates are slightly thinner then they supposed to be. This variation could affect the outcome of the cutting process durinq use. 
 

Minder verwijzingen, sneller antwoord met digitaal consult MCL
Huisartsen en medisch specialisten van het Medisch Centrum Leeuwarden (MLC) gaan intensiever samenwerken via 'digitale meedenkconsulten'. Deze consulten zijn ontwikkeld in samenwerking met zorgverzekeraar De Friesland. Het advies van de medisch specialist aan de huisarts kost de patiƫnt geen eigen risico, zo laat het MCL weten. In de afgelopen anderhalf jaar hebben ook onder meer Treant Zorggroep...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.