Doorgaan naar hoofdcontent

Kabinet zet met Groeifonds in op behoud koploperspositie Nederland

 

 
 
Kabinet zet met Groeifonds in op behoud koploperspositie Nederland
Innovatie is van essentieel belang voor Nederland om haar internationale koploperspositie te behouden. De VIG is daarom blij met het Nationaal Groeifonds dat de komende vijf jaar € 20 miljard investeert in kennisontwikkeling, onderzoek en innovatie. 
 
Koninklijke onderscheiding voor Jessie Reulen-Tillmans
Op maandag 7 september ontving mevrouw Jessie Reulen-Tillmans uit handen van de burgemeester van Druten, mevrouw Corry van Rhee-Oud Ammerveld, een Koninklijke Onderscheiding. 
 
Aanbieden kennisagenda microplastics & health
Op woensdag 7 oktober wordt in de ochtend de kennisagenda Microplastics en Gezondheid aangeboden aan de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, Stientje van Veldhoven. Tijdens deze bijeenkomst worden de belangrijkste resultaten en aanbevelingen voor toepassingsgericht gezondheidsonderzoek rondom microplastics uitgelicht. Wilt u de bijeenkomst volgen? Meld u nu aan voor de live stream. 
 
Increase in number of newly reported COVID-19 infections
5,427 new COVID-19 infections were reported over the past week by the Municipal Public Health Services (GGDs). The number of newly reported people who tested positive for COVID-19 is much higher than last week (3,597 people).


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.