Doorgaan naar hoofdcontent

EU Health Policy Platform webinar - Hearing of the expert panel on effective ways of investing in health (20 October ...

 

 
 
EU Health Policy Platform webinar - Hearing of the expert panel on effective ways of investing in health (20 October 2020, 10-12 CET) 
 
Vrijwilligers gaan weer van start
Een groot deel van de vrijwilligers gaat weer in ons ziekenhuis van start. Vanwege de coronapandemie hebben we het een aantal maanden zonder hen moeten doen, en zijn blij hen weer te kunnen verwelkomen. 
 
MedMij komt met verbeterde versie in Zomerrelease
MedMij heeft in augustus een zomerrelease uitgebracht met een verbeterde versie van de standaarden die onder het afsprakenstelsel vallen. Halverwege september komt MedMij ook met een update voor leveranciers waarin onder meer uitleg gegeven wordt over hoe leveranciers van PGO's en informatiesystemen naar de nieuwste versie kunnen overstappen. Het bericht MedMij komt met verbeterde versie in... 
 
Naleven basisregels coronamaatregelen
Sinds vorige week zijn er in het Radboudumc medewerkers in gele hesjes die personeel, patiƫnten en bezoekers helpen scherp te blijven op het naleven van de coronamaatregelen.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.