Doorgaan naar hoofdcontent

Covid-19 verpleegafdelingen in ziekenhuizen lopen sneller vol dan bij eerste golf

 

 
 
Covid-19 verpleegafdelingen in ziekenhuizen lopen sneller vol dan bij eerste golf
De Nederlandse Internisten Vereniging (NIV) signaleert een hogere toename van het aantal Covid-19 patiƫnten op Covid-19 verpleegafdelingen in verhouding tot het aantal IC opnames. Tijdens de eerste golf was de... Het bericht Covid-19 verpleegafdelingen in ziekenhuizen lopen sneller vol dan bij eerste golf verscheen eerst op Arts en Auto. 
 
Brachytherapie Introductiefilm 
 
'Bijwerkingen' van coronamaatregelen straks beter in beeld
Kwetsbare groepen krijgen de hardste klappen, zo is al een tijdje te horen in het debat over corona(maatregelen). Een consortium onder leiding van het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC) gaat onderzoeken of dit klopt. En wat goede oplossingen en interventies zijn om gezondheidsschade van de klappen op de lange termijn te voorkomen. 
 
Merit Medical 1721504-08_31_20-005R - Prelude SNAP en Worley splijtbare introducerhulzen
Merit Medical Systems, Inc. voert vrijwillig een correctie ter plaatse uit van Prelude SNAP™ splijtbare hulsintroducers, WorleyTM splijtbare-introducerkits voor Advanced Coronary Sinus Guide en WorleyTM splijtbare hulzen voor laterale-vene-introducer vanwege een fabricagefout die kan voorkomen dat de splijtbare schuimrubber sluitring in het aanzetstuk van de huls volledig wordt weggetrokken met...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.