Doorgaan naar hoofdcontent

BEROEPSTITEL VAN APOTHEKERSASSISTENT MOET BESCHERMD BLIJVEN!

 

 
 
BEROEPSTITEL VAN APOTHEKERSASSISTENT MOET BESCHERMD BLIJVEN!
Trudy van Geffen Voorzitter Optima Farma Weten alle apothekersassistenten dat het beroep van apothekersassistent onder de Wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg), artikel 34 valt? In de afgelopen periode heb ik deze vraag aan diverse collega's gesteld, maar veel apothekersassistenten zijn hier niet mee bekend. Wat houdt dit nu precies in? Het doel van de Wet BIG is ervoor te... 
 
Nanda Rommelse hoogleraar Neurobiologische Ontwikkelingsstoornissen
Nanda Rommelse is per 1 september benoemd tot bijzonder hoogleraar Neurobiologische Ontwikkelingsstoornissen. De leerstoel vormt een brugfunctie tussen de afdeling Psychiatrie van het Radboudumc en Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie. 
 
Depressieve stemming door anastrozol
Bij het gebruik van anastrozol kunnen patiƫnten depressieve gevoelens krijgen. Dat blijkt uit veertien meldingen die Bijwerkingencentrum Lareb heeft ontvangen. 
 
Europese start-ups nemen deel aan innovatieprogramma Amerikaanse overheid
Twee Europese start-ups zijn geselecteerd voor BLUE KNIGHT, een samenwerking van het Amerikaanse agentschap voor gezondheidzorg BARDA en Johnson & Johnson Innovation - JLABS. BLUE KNIGHT stimuleert innovatie gericht op wereldwijde gezondheidsbescherming.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.