Doorgaan naar hoofdcontent

ACM sluit onderzoek naar farmaceut AbbVie na belofte ruimte voor concurrentie

 

 
 
ACM sluit onderzoek naar farmaceut AbbVie na belofte ruimte voor concurrentie
AbbVie zal ziekenhuizen niet via een kortingssysteem dwingen om bij de farmaceut in te kopen. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) sluit daarom haar onderzoek naar de geneesmiddelenfabrikant. De marktwaakhond deed onderzoek naar mogelijk machtsmisbruik van de farmaceut rondom het reumamedicijn Humira. 
 
Documentaire 'De storm doorstaan' te zien via Pathé Thuis
The post Documentaire 'De storm doorstaan' te zien via Pathé Thuis appeared first on Zuyderland. 
 
Een kijkje op de bouwplaats van de nieuwbouw van Tergooi
In Hilversum wordt hard gewerkt aan het Tergooi van de toekomst. Achter de huidige gebouwen verrijst een nieuw ziekenhuis dat in midden 2023 in gebruik genomen gaat worden. Janneke Brink-Daamen, voorzitter van de raad van bestuur en bouwdirecteur Stephan Versteege nemen ons mee voor een kijkje achter de bouwhekken. Het bericht Een kijkje op de bouwplaats van de nieuwbouw van Tergooi verscheen... 
 
Maak ruimte voor gezondheid (voorlopige resultaten)
Wat zijn de effecten van de inrichting van de leefomgeving op gezondheid, duurzaam (on)gezond gedrag, en deelname aan de samenleving? Daarover is nog maar weinig bekend. Om daar verandering in te brengen, doen zeven consortia onderzoek naar de gezonde leefomgeving. In onze nieuwste publicatie delen de projectleiders de opbrengsten van hun werk tot nu toe!


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.