Doorgaan naar hoofdcontent

Aanvraag besluit tot opname en verblijf (art. 21) na aflopen RM

 

 
 
Aanvraag besluit tot opname en verblijf (art. 21) na aflopen RM
Is de geldigheidsduur van de rechterlijke machtiging (RM) van uw cliƫnt bijna verstreken? En verzet hij zich niet meer tegen voortzetting van de opname? Dan kunt u een besluit tot opname en verblijf (artikel 21 Wzd) aanvragen bij het CIZ. U moet de aanvraag ongeveer 3 maanden voordat de RM vervalt bij ons indienen. 
 
Judith Spekreijse benoemd tot ledenraadslid
Het bericht Judith Spekreijse benoemd tot ledenraadslid verscheen eerst op Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband. 
 
Bijeenkomsten in oktober voor programma Verbetering kwaliteit poortwachtersproces
Op 22 september verschijnt de subsidieoproep 'Verbetering kwaliteit poortwachtersproces – programmalijn 2'. Werkt u bij een onderzoeksinstelling of een organisatie die zich richt op het verbeteren van het re-integratieproces van werknemers? Dan zijn de bijeenkomsten op 6 en 8 oktober mogelijk interessant voor u. 
 
6 oktober aftrap periode 'aandacht voor elkaar'
De coronacrisis staat voor velen van ons voor een zeer moeilijke periode in ons leven. Er zijn mensen ernstig ziek geworden en overleden. Mensen verliezen hun baan, en diploma-uitreikingen, familiebijeenkomsten en andere zaken die het leven mooi maken gaan niet door. Tegelijkertijd zijn er sinds de uitbraak van corona door het hele land hartverwarmende initiatieven waarbij Nederlanders er voor...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.