Doorgaan naar hoofdcontent

Werkzaamheden Banneweg: houd rekening met langere reistijd

 

 
 
Werkzaamheden Banneweg: houd rekening met langere reistijd
Bezoekt u tussen vrijdagmiddag 28 augustus en zondagavond 30 augustus het Beatrixziekenhuis of Het Gasthuis, houd dan rekening met een langere reistijd. Vanwege werkzaamheden aan de Banneweg zijn het Beatrixziekenhuis en Het Gasthuis minder goed bereikbaar. 
 
Behandelstrategie Reumatoïde Artritis 
 
Als artsen zelf een ziekte krijgen. Elin Seebus over diabetes.
Elin Seebus is internist-endocrinoloog in Tergooi en behandelt patiënten met diabetes, een ziekte die ze zelf ook heeft. Maakt zij gebruik van haar eigen ervaringen met diabetes bij de behandeling van patiënten? Een interview uit de Volkskrant van 22 augustus 2020. Het bericht Als artsen zelf een ziekte krijgen. Elin Seebus over diabetes. verscheen eerst op Tergooi. 
 
Nieuw hulpmiddel voor netwerkgeneeskunde door optometrist, oogarts en huisarts
Hoe organiseer je een snelle toegang tot zorg voor patiënten met laagcomplexe oogklachten en meer ruimte bij de oogarts voor patiënten met complexe oogklachten? De implementatiekaart Netwerkgeneeskunde Oogheelkunde beschrijft kort een nieuw zorgpad, waarbij patiënten met laagcomplexe oogklachten gediagnostiseerd en behandeld worden door de optometrist. Op de kaart is opgenomen...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.