Doorgaan naar hoofdcontent

Toelichting berekening kwartaalcijfers Gezondheidsenquête 2020

 

 
 

Toelichting berekening kwartaalcijfers Gezondheidsenquête 2020
In deze nota wordt een technische toelichting gegeven van de tijdreeksmethode waarmee de kwartaalcijfers van de Gezondheidsenquête over 2020 geschat zijn. Vanwege het wegvallen van de CAPI-waarneming tijdens de coronacrisis ontstaat er een breuk in de uitkomsten van de gezondheidsenquête. 
 

Verpleegkundigen en verzorgenden signaleren beperkte aandacht voor obstipatie van cliënten 
 

Wat de zorg kan leren van… citizenM
Ik kan me mijn eerste overnachting in een citizenM Hotel nog heel goed herinneren. Na binnenkomst kwam ik via een indrukwekkende houten wenteltrap in een grote hippe woonkamer. Een tafel met beeldschermen waar ik zelf kon inchecken en de sleutel van mijn kamer kon aanmaken. Onderweg naar mijn kamer kwam ik overal spreuken tegen. Zoals op de vloerbedekking: citizenM says: Nice shoes! en om lid te...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.