Doorgaan naar hoofdcontent

St. Antonius start nieuwe opleiding Acute Zorg

 

 
 
St. Antonius start nieuwe opleiding Acute Zorg 
 
'Ik had er graag bij geweest, maar ik zit in de gevangenis.'
'Ik had er graag bij geweest, maar ik zit in de gevangenis', schreef oma Pietje. Lees de column van Fenna Mossel op zorgethiek.nu Het bericht 'Ik had er graag bij geweest, maar ik zit in de gevangenis.' verscheen eerst op Zorgethiek.nu. 
 
Meldingen van bijwerkingen griepvaccinaties 2019/2020
Na de griepvaccinaties 2019/2020 zijn 740 meldingen ontvangen. Er zijn geen nieuwe verontrustende bijwerkingen gevonden. Er is een stijging van het aantal gerapporteerde injectiepl... 
 
Polio uitgebannen uit Afrika
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft Afrika officieel vrij verklaard van polio. Directeur-generaal van de WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus spreekt van 'één van de grootste prestaties op het gebied van volksgezondheid ooit'.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.