Doorgaan naar hoofdcontent

‘Gebrek aan openheid bij medicijnonderzoek gevaar voor patiënt’

 

 
 
'Gebrek aan openheid bij medicijnonderzoek gevaar voor patiënt'
Van slechts drie procent van de medicijnonderzoeken gedaan door Nederlandse universiteiten, ziekenhuizen, bedrijven en onderzoeksorganisaties worden de resultaten openbaar gemaakt. Dat gebrek aan transparantie heeft "verstrekkende gevolgen voor de gezondheid van patiënten", zegt de internationale non-gouvernementele organisatie Health Action International (HAI) in een rapport. 
 
Bezoek en begeleiding in tijden van corona
Bezoek en begeleiding in tijden van corona Vanzelfsprekend blijven wij binnen Tergooi de benodigde maatregelen nemen om aan de 1,5 meter richtlijn te kunnen blijven voldoen én samen voor ieders gezondheid in te kunnen blijven staan. Om die reden zijn […] Het bericht Bezoek en begeleiding in tijden van corona verscheen eerst op Tergooi. 
 
MBAG Diagnostics (Diagnotix) CAPA - 6 - 02072020 - Methylmalonic Acid Calibrator & Control Set
Een nieuwe batch calibratoren werd afgezet tegen een oude batch kalibratoren en controles waaruit afwijkingen bleken ten opzichte van de opgegeven waarden. 
 
Riverpoint Medical 20200803 - Covidien Velosorb Fast Surgical Suture
Riverpoint Medical is performing a product removal of Velosorb Fast Surgical Suture.  The product involved in this removal is non-sterile.  Product pallets labeled "non-sterile" were inadvertently shipped to the Riverpoint Medical customer.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.