Doorgaan naar hoofdcontent

De schooltijd van toen

 

 
 
De schooltijd van toen
'Mijn jongste zus staat er ook op', zegt een stem vol verrassing en blijdschap tijdens mijn presentatie in Olden Kinholt over de schooltijd van toen. Ik loop naar haar toe. 'Kijk, mijn jongste zus zit op de tweede rij, die ene met die mooie vlecht.' Haar stem beeft en haar ogen zijn vochtig. 'Wat vind ik dit prachtig om te zien.' 'Hoe kom je aan de foto', vraagt ze vol verwondering. 
 
Zorg en zorgpersoneel afhankelijk van politieke keuzes en hoofdelijke stemming
Als chronisch patiënt met politiek bestuurlijke affiniteit heb ik afgelopen week in hart en nieren kennisgenomen van het feit dat je als politicus kan weglopen voor je verantwoordelijkheid. Aan het eind van het coronadebat van woensdag 12 augustus 2020 in de Tweede Kamer waren er nog te weinig Kamerleden aanwezig om een stemming te kunnen houden voor een betere beloning van zorgmedewerkers. Het... 
 
Patiënt met COVID-19 in ziekenhuis Nij Smellinghe
In ziekenhuis Nij Smellinghe is zondag 16 augustus één patiënt positief getest op COVID-19. Patiënt is sinds 11 augustus opgenomen in het ziekenhuis. Op 14 augustus kreeg de patiënt klachten. De patiënt is direct in isolatie opgenomen en getest op COVID-19. Deze test is positief. De patiënt maakt het naar omstandigheden op dit moment goed. 
 
Kalium - Ziekenhuis Gelderse Vallei


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.