Doorgaan naar hoofdcontent

Voedingssupplementen met cafeïne kunnen een risico vormen voor de gezondheid

 

 
 
Voedingssupplementen met cafeïne kunnen een risico vormen voor de gezondheid
Voedingssupplementen met cafeïne bevatten vaak hoge cafeïnegehaltes. Hierdoor kunnen gebruikers meer cafeïne binnenkrijgen dan veilig is voor de gezondheid. Dit blijkt uit een onderzoek van het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu in opdracht van het ministerie van VWSMinisterie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport . 
 
Meditime bv (bekend als Hair Time Istanbul) voldoet deels aan aanwijzing, behandelbeperking opgeheven
De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft de aanwijzing aan Meditime bv (bekend als Hair Time Istanbul) gedeeltelijk beëindigd. Meditime voert in Capelle aan den IJssel haartransplantaties en andere (haar)behandelingen uit. De zorgaanbieder mag weer invasieve behandelingen, zoals haartransplantaties, uitvoeren. 
 
LOI zoekt een HBO-bachelor Hartfunctielaborant opleidingscoach en een beoordelaar vrijstellingsverzoeken
Jaarlijks volgen 100.000 cursisten en studenten een opleiding bij de LOI (op afstand of klassikaal). Voor de HBO-bacheloropleiding Hartfunctielaborant zoeken wij per direct opleidingscoaches en betrokken freelance 'beoordelaar vrijstellingsverzoeken'. Ben jij een ervaren Hartfunctielaborant en/of Cardioloog en lijkt het je leuk om ook iets in het onderwijs te kunnen betekenen? Bekijk dan de... 
 
Voordelen radiologische technieken bij nader onderzoek doodsoorzaak
Uit een verkennend onderzoek van het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu blijkt dat zogenoemde klinische postmortem radiologie nog niet op structurele basis wordt toegepast in Nederlandse ziekenhuizen. Een uitzondering hierop is een procedure die wordt gevolgd bij kinderen die bij de geboorte of kort daarna sterven waarin radiologisch onderzoek wel gebruikelijk is.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.