Doorgaan naar hoofdcontent

‘Onbetaalde overwerkuren’-kwestie anios aangekaart

 

 
 
'Onbetaalde overwerkuren'-kwestie anios aangekaart
Het bericht 'Onbetaalde overwerkuren'-kwestie anios aangekaart verscheen eerst op Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband. 
 
Nieuwe ronde subsidieregeling veelbelovende zorg geopend
Deze regeling is in het leven geroepen om potentieel veelbelovende zorg financieel te ondersteunen, zodat via onderzoek aangetoond kan worden of deze zorg effectief is. Deadline voor indienen in deze ronde is dinsdag 22 september 2020. Voordat subsidie kan worden aangevraagd, moet eerst een projectidee worden ingediend. 
 
Einde aanwijzing Mentis GGZ
De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft Mentis GGZ bv in Amersfoort een aanwijzing gegeven. De kwaliteit van zorg bij Mentis, een praktijk die ambulante ggz aanbiedt, schoot tekort. De randvoorwaarden om goede zorg te verlenen ontbraken. Tijdens het inspectiebezoek dat op 3 juni 2020 aan Mentis GGZ B.V. is gebracht en de daarop volgende correspondentie met de bestuurder, is gebleken dat... 
 
Publieke consultatie: Europese strategie voor regelgeving rond medicijnen
Het Europese Medicijnagentschap EMA en het netwerk van de hoofden van de nationale medicijnautoriteiten, de Heads of Medicines Agencies (HMA), hebben samen hun doelstellingen en prioriteiten vastgelegd in een strategiedocument voor de komende vijf jaar. De strategie ligt op dit moment ter inzage voor het publiek.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.