Doorgaan naar hoofdcontent

Olympus QIL 153-003 - Single Use Guide Sheath Kit K-401_K-402

 

 
 

Olympus QIL 153-003 - Single Use Guide Sheath Kit K-401_K-402
Olympus received user complaints indicating that in some instances the SG-400C guide sheath cannot be passed through the bronchoscope instrument channel. This occurred most frequently in combination with the BF-H290 and BF-Q290, however there is a potential that the same issue occurs with other endoscopes having a 2.0 mm working channel (e.g. BF-H190 and BF-Q190). 
 

Becton Dickinson IDS-20-3850 - BD MAX™ SARS-CoV-2 Reagents
Door de feedback van klanten heeft BD een mogelijkheid voor valspositieve resultaten ge├»dentificeerd bij het gebruik van de BD SARS-CoV-2-reagentia voor het BD MAX™-systeem. Als gevolg daarvan instrueert BD gebruikers via dit veiligheidsbericht dat de drempelwaarde voor het gebruikersprotocol voor het N2 target in de gebruiksaanwijzing moet worden herzien van 50 RFU naar 80 RFU. 
 

Gezocht: nieuw lid registratiecommissie schematherapeutisch werkenden (vaktherapeuten)
Wil je een bijdrage leveren aan de "ruggengraat" van de Vereniging voor Schematherapie (VSt)? Zie je er een uitdaging in om op de goede manier de spreekwoordelijke toegangspoort te beheren? De registratiecommissie voor schematherapeutisch werkenden (vaktherapeuten) zoekt nieuwe leden die zich over deze belangrijke taak willen ontfermen!


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.