Doorgaan naar hoofdcontent

Marieke Snoep, KPN: ‘Voordelen digitalisering bestendigen’

 

 
 
Marieke Snoep, KPN: 'Voordelen digitalisering bestendigen'
KPN Zakelijke markt heeft er tijdens de beginperiode van de coronacrisis allereerst voor gezorgd dat de netwerken van de klant de extra vraag naar capaciteit aan konden. Daarna is de organisatie aan de slag gegaan om de impact van corona en lockdown-maatregelen te mitigeren voor zorginstellingen en -professionals. Inmiddels is het tijd om vooruit te kijken naar welke voordelen van digitalisering... 
 
Olympus QIL 153-003 - Single Use Guide Sheath Kit K-401_K-402
Olympus received user complaints indicating that in some instances the SG-400C guide sheath cannot be passed through the bronchoscope instrument channel. This occurred most frequently in combination with the BF-H290 and BF-Q290, however there is a potential that the same issue occurs with other endoscopes having a 2.0 mm working channel (e.g. BF-H190 and BF-Q190). 
 
Becton Dickinson IDS-20-3850 - BD MAX™ SARS-CoV-2 Reagents
Door de feedback van klanten heeft BD een mogelijkheid voor valspositieve resultaten geïdentificeerd bij het gebruik van de BD SARS-CoV-2-reagentia voor het BD MAX™-systeem. Als gevolg daarvan instrueert BD gebruikers via dit veiligheidsbericht dat de drempelwaarde voor het gebruikersprotocol voor het N2 target in de gebruiksaanwijzing moet worden herzien van 50 RFU naar 80 RFU. 
 
Radboudumc Amalia kinderziekenhuis en Sengerema Hospital Tanzania bundelen krachten
Binnen dit samenwerkingsverband gaan kinderartsen in opleiding uit het Radboudumc stage lopen in Tanzania. Zo doen zij medische ervaring op in een land met weinig medische middelen en een kwetsbare patiëntenpopulatie.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.