Doorgaan naar hoofdcontent

Kamerbrief over advies verkenner Santiz

 

 
 

Kamerbrief over advies verkenner Santiz
Minister Van Ark informeert de Tweede Kamer over advies verkenner Santiz. 
 

Drie tips om urgentiebesef te verhogen
Het is vrijdagavond en ik zit beneden in de stoel met mijn laptop op mijn schoot. Mijn man gaat iedere vrijdag hardlopen met zijn maat. Ik heb dus een heerlijk avondje voor mezelf. Het glas port is verruild voor een glas water met M&M's, want zwanger. Het is een bijzonder jaar, waarin ik mij verdiep in hoe het menselijk brein werkt en wat focus betekent. Het bericht Drie tips om... 
 

Digitaal navigeren binnen Ziekenhuis Gelderse Vallei
Het leeuwendeel van alle Nederlandse ziekenhuizen en zorginstellingen maken al gebruik van een speciale app of patiëntenportaal waar patiënten en bezoekers algemene en persoonlijke informatie over afspraken, procedures en andere belangrijke zaken rondom een ziekenhuis kunnen opvragen. Ziekenhuis Gelderse Vallei heeft de MijnZGV-app uitgebreid met een navigatietool waarmee patiënten en bezoekers...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.