Doorgaan naar hoofdcontent

Individuele diversiteit – de KaVo Design Edition geïnspireerd door Japan

 

 
 

Individuele diversiteit – de KaVo Design Edition geïnspireerd door Japan
"Japanse cultuur was de inspiratie voor deze nieuwe edities", vertelt Susanne Schönberg die verantwoordelijk is voor het ontwerp van de unit bij Kavo-partner SLOGDESIGN. Alle ontwerpen passen stijlvol in elk ruimteconcept en, afhankelijk van de kleur- of materiaalcombinatie, creëren ze hun eigen stemming en effect. 
 

Elysee Dental introduceert TrioClear®; een uniek drie-staps aligner systeem
Na een goede samenwerking in de afgelopen 2 jaar met Align technology gaat Elysee Dental nu met TrioClear een eigen innovatief aligner systeem introduceren. TrioClear® heeft optimale, bestaande systemen verder ontwikkeld en bereikt uitstekende klinische resultaten voor zeer toegankelijke prijzen. 
 

Oproep tot testen cruciaal voor succes CoronaMelder
Vorige week werd bekend dat 1 september de streefdatum is voor de lancering van de Nederlandse coronatracker app, CoronaMelder. Over deze app, en het 'vallen-en-opstaan' traject tijdens de voorbereiding en ontwikkeling ervan, is heel veel gezegd en geschreven. Hoogleraar klinische epidemiologie Carl Moons van het UMC Utrecht is een voorstander van de app omdat, zoals hij zegt, aan de belangrijke...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.