Doorgaan naar hoofdcontent

VieCuri Coronafonds | Frits van Osch epidemioloog

 

 
 
VieCuri Coronafonds | Frits van Osch epidemioloog 
 
Webinar: Opschalen na COVID-19: De tweede golf
Voor: facilitair leidinggevenden, managers, diverse facilitaire dienstverleners binnen de crisisorganisatieBranche: zorg- en ziekenhuisinstellingenDatum: Woensdag 17 juniTijd: 14:00 – 15:30Door: FMGezondheidszorg Voor het eerst maken we een wereldwijde crisis mee met een enorme impact op onze zorg- en ziekenhuisinstellingen. Dit heeft […] Het bericht Webinar: Opschalen na COVID-19: De... 
 
NEVER WASTe A GOOD CRISIS: pak kansen en mogelijkheden
Ik ben geboren met een zeer complexe nierafwijking, waaraan ik als kind meermalen ben geopereerd. Op dit moment gaat het goed en ben ik chronisch gezond. Hoe ervaar ik het coronavirus en de wereldwijde crisis? Ik weet niet of ik mij meer zorgen maak dan anderen. Wat ik wel weet, is dat ik als niertransplantatiepatiƫnt behoor tot de risicogroep, met een verhoogd risico om corona te krijgen. Met... 
 
Kamerbrief over Een (t)huis, een toekomst, De aanpak van dak- en thuisloosheid
Staatssecretaris Blokhuis, minister Ollongren en staatssecretaris Van Ark informeren de Tweede Kamer over het plan van aanpak ...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.