Doorgaan naar hoofdcontent

Van Rijn: Regionaal overleg over Achterhoekse ziekenhuizen moet snel van start

 

 
 
Van Rijn: Regionaal overleg over Achterhoekse ziekenhuizen moet snel van start
Door de chaotische situatie is een regionaal overleg over de ziekenhuiszorg in de Achterhoek er nog niet van gekomen. Maar door inzet van een verkenner moet dat snel alsnog gebeuren, stelt minister van Medische Zorg Martin van Rijn. 
 
Nieuwe dialysemachines in gebruik genomen
Na lang wachten zijn vandaag de nieuwe dialysemachines in gebruik genomen. "We hebben er ontzettend naar uit gekeken, omdat onze vorige apparaten inmiddels echt verouderd zijn." In februari heeft ZGT de apparaten al ontvangen van de firma NIPRO. 
 
Jaaroverzicht 2019 Catharina Ziekenhuis
Vandaag is het publieke jaaroverzicht 2019 van het Catharina Ziekenhuis gepubliceerd. 2019 was het jaar waarin we een stapje terug moesten doen vanwege de start van ons besparingsprogramma SuperSlim. Maar dat weerhield onze mensen er niet van om fantastische successen te behalen. 
 
Coronacrisis biedt nieuwe NFU voorzitter genoeg uitdagingen
Vanaf 1 juni is Margriet Schneider de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU). Zij zal de komende periode, door de huidige coronacrisis, aan uitdagingen geen gebrek hebben. De Nederlandse UMC's bevinden zich midden in de fase dat, naast de COVID-19 zorg, ook de reguliere zorg weer opgestart wordt. Het bericht Coronacrisis biedt nieuwe NFU voorzitter...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.