Doorgaan naar hoofdcontent

TR Equipment AB, FSN-2534, TR Equipment

 

 
 

TR Equipment AB, FSN-2534, TR Equipment
It has come to our attention that one of the gears inside the motor gear box of the TR9650 mobile bath lift family, produced between 2012 and March 2015, have been produced in a material that might be worn out and brake after some years of use. 
 

Versoepelde toegang desinfectiemiddelen voor professioneel gebruik
Door de uitbraak van COVID-19 is de vraag naar desinfectiemiddelen sterk toegenomen. Niet alleen in de zorg, maar ook door andere sectoren die voorheen nauwelijks desinfectiemiddelen gebruikten. Om tekorten te voorkomen, wijzigt staatssecretaris Van Veldhoven (I&W) regelgeving, zodat deze middelen nu ook toegankelijk worden voor een breder professioneel gebruik. Producenten kunnen onder bepaalde... 
 

Update registratie verpleeghuizen 16 juni 2020
De COVID-19 registratie is van groot belang om het beloop van COVID-19 in verpleeghuizen in kaart te brengen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van gegevens uit de systemen van Ysis, Ons en Pluriform Zorg. In totaal zijn op 16 juni 10.140 pati├źnten geregistreerd met (mogelijk) COVID-19 in verpleeghuizen. Dit is een toename van 83 pati├źnten in vergelijking tot vorige week dinsdag.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.