Doorgaan naar hoofdcontent

Op 1 december uitreiking ZorgkaartNederland Top 2020

 

 
 
Op 1 december uitreiking ZorgkaartNederland Top 2020
Maak als zorgaanbieder kans op een plek in de ZorgkaartNederland Top 2020! Deze wordt dit jaar uitgereikt aan de tien best gewaardeerde ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen en thuiszorgorganisaties. Voor elk van deze vier sectoren stellen we een eigen ZorgkaartNederland Top 2020 samen. Op 1 december is de bekendmaking en uitreiking. Juist in deze periode is het extra belangrijk om waardering... 
 
Eerste ronde Implementatie- en opschalingscoaching gesloten: maximum bereikt
Het maximale aantal te honoreren aanvragen is bereikt in de eerste ronde van de nieuwe subsidiemogelijkheid van Zorg voor innoveren. Hierom is de Implementatie- en opschalingscoaching (ronde 1) vroegtijdig gesloten. Het is niet meer mogelijk om een aanvraag in te dienen. 
 
Beschikkingen vierde voorschot Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandige ondernemers verzonden
Vandaag zijn beschikkingen aan gemeenten verzonden met een vierde voorschot voor de uitkerings- en uitvoeringskosten van de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandige ondernemers (Tozo). 
 
Factoren voor invloed op geluid langs rijkswegen en het spoor onderzocht
Verschillen tussen berekend geluid en gemeten geluid langs rijkswegen komen vooral voort uit de rekenmethodiek. Ze zijn grotendeels te verklaren door de wijze waarop de betrokken rekenmethode omgaat met factoren als de effecten van autobanden en de staat van het wegdek.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.